Κ.Δ.Α.Π.με Α. ¨ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ¨ - τηλ: 2384024779, fax:2384024779, e-mail: kdaparid@otenet.gr
Marquee by Copy Paste

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2012


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
¨ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ¨


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για γυναίκες/μητέρες ωφελούμενες της Δράσης ¨Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής¨

Τα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία ¨ΗΛΊΑΧΤΙΔΑ ¨ ενημερώνει ότι εκδόθηκε ανακοίνωση από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) σχετικά για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς στις γυναίκες/μητέρες ωφελούμενες της Δράσης ¨Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής¨». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Πρόσκληση θα απευθύνεται σε Γυναίκες, που είναι μητέρες παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, και επιθυμούν να τοποθετήσουν τα τέκνα τους στις παρακάτω κατηγορίες Δομών:

· Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π.-Με.Α.):

για παιδιά με αναπηρία, εφήβους, και άτομα  με νοητική υστέρηση ή/και κινητική αναπηρία σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ). Τα ανωτέρω όρια ηλικίας θα εναρμονίζονται με το εκάστοτε ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Ο φάκελος της Πρόσκλησης (Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και «Αίτηση Συμμετοχής - Δήλωση») προς τις ενδιαφερόμενες γυναίκες, θα ξεκινήσει να διατίθεται σε έντυπη μορφή από τις 20/6/2011 έως και τις 08/7/2011,, σε εργάσιμες ημέρες και ώρες, από 9:00 π.μ. έως 14:30 μ.μ., από τα Κεντρικά γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Μυλλέρου 73-77, 10436 Αθήνα), Ο Φάκελος θα διατίθεται, το ίδιο χρονικό διάστημα, σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες (http://www.eetaa.gr/) της Ε.Ε.Τ.Α.Α., www.epanad.gov.gr της Ε.Υ.Δ. του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης  και www.kedke.gr. της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.. Επίσης το εν λόγω υλικό θα διατίθεται και μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Σ.Α.μεΑ. (www.esaea.gr). Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ορίζεται η Δευτέρα   11/7/2011 και ώρα 12:00 μ.μ.
        Εκπρόθεσμες Αιτήσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες, δεν θα αξιολογούνται και θα επιστρέφονται..
Η επιλογή των ωφελουμένων μητέρων παιδιών με Αναπηρία (Α.μεΑ.) για τοποθέτηση των παιδιών τους στα Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α. θα γίνει ανεξαρτήτως της εργασιακής, κοινωνικοοικονομικής ή άλλης κατάστασής τους. Με την «Αίτηση συμμετοχής - Δήλωσή» τους, θα πρέπει να υποβάλλουν, πρωτότυπα ή σε επικυρωμένα αντίγραφα, τα εξής δικαιολογητικά:

·         Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Εάν η ενδιαφερόμενη είναι αλλοδαπή από τρίτες χώρες απαιτείται και άδεια διαμονής σε ισχύ. Εάν η ενδιαφερόμενη είναι Ελληνίδα Ομογενής απαιτείται αντίγραφο ταυτότητας Ομογενούς.

·         Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή αντίγραφο διαζευκτηρίου, στην περίπτωση που η ενδιαφερόμενη είναι διαζευγμένη και αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή/και αντίγραφο ατομικής φορολογικής δήλωσης για το οικονομικό έτος 2010, στην περίπτωση που η ενδιαφερόμενη τελεί σε διάσταση ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο της διάστασης.

·         Εκτύπωση εκκαθαριστικού σημειώματος ή αντίγραφο αυτού για το οικονομικό έτος 2010 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2009 έως 31/12/2009).

·         Βεβαίωση Υγειονομικής Επιτροπής, εάν ανήκουν στην ομάδα των Α.μεΑ. η ίδια η μητέρα ή/και ένα από τα τέκνα της ή/και ο σύζυγος.

·         Βεβαίωση από τον Ο.Α.Ε.Δ., εάν ο σύζυγος είναι μακροχρόνια άνεργος.

Η εν λόγω ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. είναι αναρτημένη σε ηλεκτρονική μορφή στην επίσημη ιστοσελίδα της και συγκεκριμένα στη διεύθυνση http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi/paidikoi_diavoulefsi_14062011_short.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: